Shamanic özledim seni nasılsın? Psikocum hoşgeldin nasıl oldun umarım iyisindir.. Yarın asisleri msnde göremezsem ararım zaten onun yönlendirmelerine ihtiyacım var. Aslında hepinizin yönlendirmelerine ihtiyacım var. Sıkılmazsanız kısaca anlatayım. Asislerle konuştuğumuzda ne istediğine net karar ver ve iste yolu bulursun gibisinden bi cümle kurmuştu. Ben muhasebeciyim yani edebiyat sadece hobi benim için yinede amatörce yazdığım hikayelerim var.Geçen hafta uyur uyanık bir rüya gördüm elimde bir hikayem ve film setinde oyuncular. Evet dedim buldum. Bunu senayoya çevirmem lazım. Sonra iyide benim o camiadan hiç tanıdığım yokki bu işler torpille olur dedim arkadaşla konuşurken (yine umutsuzluk

) Ama öyle düşündüğüm sırada bir yönetmen yardımcısı ilginç bi şekilde hayatımın içindeymiş (Arkadaşımızın sevgilisi ) Ve arkadaşım benden bahsetmiş sevgiliside benim yazdıklarımı okuyacağını söylemiş . Çok heyecanlandım. Sonra ama dedim ben nasıl senaryoya çevirebilirim hiçbirşey bilmiyorum.Ve Senaryo yazımı ile ilgili kocamaaan bir kitap elime geçti. Ama dedim benim zamanım yok (oğluşum geldi ya) A aaa oğlum saat sekizde uyumaya başladı üstelik 3 günde tatil. E bundan sonrasını getirmezsem ben karakaçanım wave .. Tabi bu başlangıç sadece ama Harry Potter'ın yazarı Rowling bu seriye başlamadan önce ne kadar zor koşullarda yaşadığını ve insanın kendisine inanmasıyla herşeyi başarabileceğinin edebiyat dalındaki en iyi örneği.. Rowling'in izindeyim..