27-10-2007, 08:28 AM
|
#23 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM brawoo turgay cımm bir konu ancak bu kadar güzel bağlanır..
sevgili regina ve sevgile hülyaa...
her ikinizde çiçeği burnunda... çok değerli üyelerimizsiniz...
aslında farklı kelimeleri kullanarak aynı olguyu ortaya koymuşsunuz.. ve en sonunda birbirinzii anlamışsınız...
şunu bilmenizi istiyorum daha öncede dile getirmiştim.. ben hayatı iki kökü olan bir ağaç gibi algılarım hep..
bir olandan geldik ve yine ona gidiyoruz.. sadece geçtiğimiz yollar başka..
aynı noktaya ulaşmak için daha fazla yolda kat edebiliriz.. kestirme yollarda bulabiliriz..
bunun için bir başlıkta kelimelerimiz savaşsada birbiriyle başka bir başlıkta birbirlerine güç vermek için destek olurlar...
bazılarımızın tarzı sorunu ortaya koyup gözünün önünde halletmekten geçer...
bazılarımızsa sorunu arka plana atar ama içsel olarak onu mutlaka çözer..
her iki seçimin sonucu da aynıdır.. çözüme odaklanmak ve çözümü deneyimlemek..
yaşam tarzımız, hayat öğretilerimiz, toplumsal faktörler v.b bizlerin hangi durumlarda hangi yolu seçeceğimizi belirleyen en önemli etkenler..
nasılki aspirin her kezin ağrısını kesmez ise çekimyasası reçetesi de herkezde aynı sonucu veremeyebilir..
benim bu konuda ki kendi deneyimim.. içsel yolculuğumuza daha fazla zaman ayırıp kendimizi tanımamız..
kendi şifrelerimizi ortaya koymamız.. sonuca odaklanmamız ve harekete geçmemmiz..
hareket hızlı tempo yürüyüşmü olur.. koşmak mı olur.. e mi bineriz.. artık orasını içsel şifrelerimiz belirleyecek..
hepimizin geçtiği yol kutsal ve hepimziin bakış açısı çok önemli bu adreste..
daima yazmak ve yazdırmak için ikinci bşr sebep bulalım bulduralım etrafımıza ve kendimize..
hangimizin sözlerinin arasından çıkacağını bilemeyiz şifrelerimize ait bir izin..
herman hesse siddhartha da diyor ki : bilgi anlatılabilir ama hikmet nakledilemez..
ama biz burada birbirimize hem bilgimizi hem hikmetimizi iletmeye çalışıyoruz.. kelimeler kifayetsiz kalsada zoru başarabileceğimizi bilerek...
kucak dolusu sevgiler size..
şimdi regina nın günlüğünü okumaya gidiyorum....
üstüne güzel bir şiir hülyadan..
bide turgay dan ritim ziyafeti
ohh çok şükür bugünde hayatimdeğişti...
iyiki varsınız dostlar..
bu arada hülyaa düz yazı yerine şiirleriyle hayatı yansıtıyor .. hayal abla reginanın günlüğünde çok önemli bir şey demişti.. mutlaka yazın.. yazdıklarınızı geriye dönüp okuduğunuzda fark edeceksiniz ne kadar yol kat ettiğinzi.. hülyaa nın şiirlerini okuyarakta onun içsel yolculuğunun izlerini takip edicez onun için mutlaka yazmalısın...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |