Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2007, 01:16 PM   #17 (permalink)
Regina
Teğmen

Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Regina is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Regina'nın günlüğü

Çok haklısın. İdeal hayat resmimdeki eksik parça demek istedim belki de... Ama senin dediğin gibi hissettiğim için zaten önce en iyi versiyonuma dönüşeyim diyorum. Hepimiz ne olursa olsun en güzel şeyleri yaşamayı hakettiğimizi biliyoruz ama belki bazen tamamen inanamıyoruz. Birisinin hayatına katacağım güzelliklere inancım ve kendime güvenim tam olduğunda belki şu anki ilişkimde taviz göstediğim şeylere daha fazla taviz göstermicem. Bunun izlerini de bir süredir görmeye başladım zaten. Bana verilen çok küçük fırsatlarla bile yapmaya çalıştığım pozitif değişimler, içtenlik dürüstlük saygı sevgi çaba karşılık beklemeden başkasının mutluluğu için uğraşmak... Bunlar kolay bulunan şeyler değil. Ama belki de yanlış olduğu için değil... Her zaman insanların en iyi yanını görüp her yaptıklarını tamamen affedip en ufak küçücük bir karşılık ya da minnacık bi iyi niyet gösterisi bile beklemeden herşeye rağmen onlara sonsuz sevgi verdiğimde kendime haksızlık ediyorum. Düşünmem gereken bir dolu şey. Ama düşünmücem. Bugüne kadar en fazla işime yarayan şeyi yapıcam. Yalnızca yapmak istediklerini yap, yalnızca seni mutlu eden şekilde yaşa, kesinlikle yapmak zorunda olmadığın hiçbişeyi yapma, mutsuzlukları mümkün olan en kısa zamanda atlat, her gün kahkaha at , güzellikleri gördüğünde kendini çok sevdiğin için kendine bu güzellikleri yaşattığını düşün ve şükret, kötü hissettiğin endişelendiğin durumlarda 'ben artık kendime yalnızca harika şeyleri çekiyorum dememkki bunun da sonu iyi olacak de (bu çok fazla işe yarıyo) ve haklı olduğunu gör ve bu şekilde yavas yavaş telkinlerin de etkisiyle tüm bloklarını çöz, at, silkin :) Benim değişim ve mutluluk formulüm bu... Sizin gibiinsanların desteğiyse ayrı bir bonus ve ne kaar değerli olduğunu içimdeki yalnızlık hissinin kalkmasından görebiliyorum. O yüzden sizler ve bu site için de şükrediyorum...
Regina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla