Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2007, 04:34 PM   #75 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

Bugün biraz daha erken kalktım işim vardı ,neyse o kısmını atlıyorum ilerde anlatırım belki .
neyse öğlen vakti açıktım bir börekçiye girdim börek istedim çayla yemek için ,tadı farklı geldi kaç kez yemiştim 40 yıl içinde börek bilmiyorumki daha bi tatlı geldi ama çay üşğyen içimi ısıttı ,çıktım samurama (kedim) doğru yola çıktım tavuk ciğeri aldım yolumu bekleyen pisiler için yolda yeni sarışın bir yawru kedi ile karşılaştım ağlıyordu korkmuştu açtı besbelli nasbiymiş aldığım ciğerler verdim 2 parça maw maw ede ede yedi köşeye çekildi uykuya daldı rahatlamıştım yoluma devam ettim,beni ilk japon gördü koşarak karşıladı peşinden ufak yawrular koşuşturmaya başladı tek tek hepsini besledim gözüm samuru arıyordu nerdeydi benim haylaz oğlan kim bilir dememe kalmadı fırtına gibi koşarak geldi yeri ayrıdır yüreğimde samurun aldım kucağıma konuşa konuşa çimenlerde yürüdük mantarlar çıkmıştı yağan yağmurlar sonucu birkaç çiçek bile açmıştı sarı sarı elimle doyurdum samurumu oturduk çimenlere o temizlik yaparken ben bi siğara yaktım karşımda deniz arkasında dağlar gökte bulutlar denzin içinde kefaller deniz kıyısında kefal avlamaya çalışan balıkçılar esen rüzgar,sevdim paşamı uzun uzun yayıldıkça yayıldı ayakalrımın ucuna keyiflendi az ısırdı tırmaladı oyun niyetine sonrada uyudu ben güneşe bakrken o bacaklarımda uyukuda ,aklımda yüzlerce bilmezlikle savaşan ben sonra çalan telefonum can sesim dostumla konuştum ,birkez daha sarıldım tırnaklarımı batırdım hayata ben burdayım daha çok görecek günüm daha çok sevecek kedim olacak benim dedim samur uyandı yan gözle baktı mır dedi başını başıma yasladı o an hafızama kzındı ,gün devrildi geceye gece beni içine ladı üşüdüm üşüyorum hala ama ayaktayım aslan gibi kediyim ben .