bu mesajı üçüncü kez yazıyorum..ve bir türlü gitmiyor..hayır diğer mesajlarım gidiyor..bu ı.ıııhhh
neyse al yeni baştan...
emelim sen zaten bir güzellik yapmışsın..bi kilo baklava almışsın ve hepsini yemiş...
neyse laf söylemek bana düşmez ama merak ettim..sonra yerinden nasıl kıpırdadı..ben lök gibi kalırdım orda ..en az üç gün yerimden kalkamazdım..metabolizmaya bak..helal olsun..shamanic haklı önemli olan niyet..bak şöyle...ilahi yarabbi...niyet ettim bu gün aldığım aylığımı, ilk aylığımın niyetine harcamaya..ve aylığımla.. bana bolluk, bereket, zenginlik..kariyer..getirmesi için, vedeeeeee idealimdeki eşimle tanışarak..ikimizinde, körtük aşık olaraktan evlenip yuva kurmamız için, hayal ablamın düğünümde şakıııır şakır göbek atabilmesi için,beş tane bakır cezve alıp dağıtmaya..işte bu kadar..
reginam senin günlüğünede yazdım..ama shamanic daha güzelini dilemiş..cezveleri biz getiririz sana ,bahaneyle sümbülüde görürüz..elifide şööyle hak ettiği gibi tebrik ederiz...eh bebişlerde sevildimi keyfimiz gerçekten yerine gelir..hepinize saygılı sevgiler