buraya gelipte bize bir merhaba demeyen onbinlere sataşayım yatcam..bir kaç kişiyi ayrı tutarak konuşuyorum..efendim onlar kendilerini biliyor zaten...diğer onbin sayını içinde olanlar ..ayol bir merhaba deyin...ay dur vazgeçtim..daha önemli bir şey geldi aklıma...şimdi söleyin bakiiim bizi onbinlermi okuyo...
şu ana kadar secret hariç( o kaç sattı bilmiyorum) on bin kişi tarafından okunan kitabı boşverin, yazı varmı?...(o kadar kitap okunmadığını biliyoruz..millet olarak kitap okumadığımız söyleniyor)..arkadaşlar bizleeeeer,yazısı onbin kişi tarafından okunan yazarlarız..şurda 20- 30 kişi en çok okunan yazıları yazıyoruz...içerik ne olursa olsun..okunuyor...bana bi şeyler oluyor...yükselmeye başladım..oturduğum yerde..astral değil..uçuyorum resmen..kendimi tarif edebilmem için uçan adam smileyi olması lazım..biz neymişik be abi...bu moralle hepinize iyi geceler der..uyumaya giderim..halloooo onbinler bu gece rüyalarınıza uçuyorum..ve size neden yazmıyosunuz bakiiiim diye hesap soruyorum..