Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2007, 09:34 PM   #4 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Üşüyorum Anne

benim çok şükür annem babam hayatta ama ben çok küçükken ayrlmışlar.. gerçi iyi yapmışlar... ben dünyaya geleyim idye evlenmişler..

ama onlar varkende onlarsız büyüdüm.. bendede biraz akreplik var keşke biraz kedilik olsaydı mayamda... annemle kalırken babam.. babamlayken annem yok diye
ilkokulu bitirdiğim sene bağımsız kararımı alarak ikisiylede yaşamayı reddettim ve anneannemle kalmaya başladım.. ama onları öyle seviyor özlüyorum ki... neyse devam edemicem gene çok özledim.. bu gece de ne kadar duygusalım... her yazıda ağlıcak bişey buldum kendime.. dondurmam gaymak yaptı bunları hep... hayal ablanın günlüğünü okudum ağladım.. baba yazısını okudum ağladım.. bunuda okudum ağladım.. bu gece pek ağlak gördüm kendimi...

pisimbat biz varız.. dolduramayız boşlukları.. sevemeyiz annen gibi ama karanlıklarında yıldız oluruz.. ay oluruz.. ateş böceği oluruz genede bıırakmayız karanlıkta seni.. yorgan olur .. battaniye olur.. mum ışığı olur yinede üşütmeyiz... sözzz...