Ynt: Kralın Günlüğü Teşekkürler shamanic dostum. Aşılamayacak hiçbir şey yok şu dünyada. İnsan gerçekten mükemmel bir varlık. Herşeyin aslında çok basit olduğu kavramı gerçek. Mesela kafamı meşgul eden aşk meselesi. İki hafta içinde ayrılacağımdan dolayı son çareler arama telaşına düşmüşken dün akşam bir baktım ki ben sadece onu hayatımdan çıkartmak istemiyormuşum. Ve bunun farkına vardığımda o zaman işte anladım istedikten sonra herşeyin mümkün olduğunu. Hayatta tek şey dengede olmak ortada olmak. Ne ego ne de süper ego. Bununda tek yolu kafamızdaki devamlı bizi meşgul eden bize sadece yük getirecek düşüncelerden kurtulmak. Öyle bir huzur ki bu hayatta hiçbir şeye ihtiyacın olmadığı hissi kimseye bağımlı olmadan kendi içinde yaşayabildiğin hissi. Bu huzur ne aşkın mutluluğuna ne de başka bir mutluluğa benziyor. Sen ordasın şu andasın ve o an hiçbir nedenin yok ve çok huzurlusun. Bunu yakalamak çok güzel. Bunu hayatın her anında hissetmek daha güzel. Şimdi bu huzuru hayatımın her anında bilinçli olarak istiyorum. Önce bilinçli sonra bu benim zaten hayatımın ta kendisi olacak.
İçimdeki Huzur Gerçek Zenginlik Budur...
__________________ İÇİMDEKİ HUZUR GERÇEK ZENGİNLİK BUDUR. |