Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2007, 04:25 PM   #1313 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

vallaaa ben kıyamete falan gitmiyorum işlerim var daha benim dr beycik sende git newyork una ben buralardayım ama az bir süre gelemicem aranıza telaşa mahal yok dönüşümde enteresan yazılarımı okursunuz bildiğiniz üzere benim yazılarımı takip ediyorsanız eğer hayatın ta içindendir ,biraz hüzünlü olsamda asi ,hırçın ve savaşçı bir ortada fol ve yumurta yokken bişi yazmak istemiyorum fol ve yumurta olunca omlet yaparız birlikte hem burdayım çarşamba gününe dek yahu tırmalamaya devam edicem beni zileyin siz bakın birçok başlık açıyorum yazın oralara katılın susmayın tırmık geliooooooooo 44