Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2007, 09:14 PM   #48 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Çekim yasası-somut örnekler

üç_gömlek hoşgeldiiinnnn matrix e.. dediğin gibi bu konu çook uzun başka sayfalarda konuşuruz...

kendi yaşadıklarım cephesinden elimden geldiğince sorularına yanıt vereyim.. diğer arkadaşlarda görüşlerini bildirince çerçevemiz oluşmaya başlamış olur..

1. eger içinde gerçekten bir eksiklik hissetmiyorsan..
a) istediğin değere sahip olmaya henüz hazır değilsindir..
b) henüz gerçekten istemiyorsundur...

bu koşullar oluşmuş ve isteğine özlem duyuyorsan o zaman sadece onama yapmak yapış şekline göre yetrlidir yada değildir..

onama yapıyorsun ... konuyla alakalı blokajların temizlenmiş.. söylediğin her kelimeyi yürekten hissederek.. yaşayarak dile getiriyorsun..

onama yapıyorsun.. blokajlar olduğu yerde.. söylüyosun ama olurmu ki acaba.. olur canım niye olmasın.. yok yahu şimdi olmaz şu iş halllolsun ondan sonra
olur heralde... durduk yere niye olsun.. ama yok yok ayşenin öyleykende olmuş benim neyim eksik.. aman neyse ben diyimde kısmetse olur nasılsa..

2. ben 7 yıllık evliyim + 1 yıl öncemiz var etti 8 ozamanlar çekim yasası ne bilmem etmem.. ama hayalperestimdir...
bazen ertesi gün yaşayacaklarımı hayal ederken bulurum kendimi.. sır filmiyle tanışınca bu filmdeki formülü
geçmiş gelecek yaşantima oturtup sağlamasını yapmaya çalıştım..
çıkan sonuç evet hayal ettiğim gibi bir erkekle evliyim..(taa 10-15 yıl öncesinde vermişim siparişi neredeyse) v.b bir sürü şey..
geleceğe uygularken biraz daha zorlanıyorum çünki safiyane isteyişten ziyade kalıplar kurarak amaç odaklı istiyorum..
ne zaman saf saf arzu etsem çok geçmeden elimde.. ne zaman illada illa böyle olacak desem zorlaşıyo..
bende burada ki dengeyi çözmeye çalışıyorum.. dusun

hayaller aslında hayel değil bizim gerçeklerimiz.. ama bunlar bilinçle kurduğumuz değil bilinçaltı ile kurduğumuz hayeller..
bu sebeple bilinçaltımızı temizlememiz gerekmekte.. en etkili yolda dinlediğimiz telkinlerden.. dualardan.. inançlardan ve enrjilerden geçiyor bu konuda...
hepsi bizi ortak noktada birleştiriyor.. bilinçaltımızı temizlemek..

şimdilik bu kadar yormıyım sizleri gece gece ...

sevgiler..