Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2007, 09:22 PM   #33 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: sezenin gunlugu

öyleyse Atakancığıma benden kucak dolusu sevgiler
ama diğerinin isminide bul annesi oda kız ismi olsun(doğduklarında bakarsın duruma göre)...bak gör nasıl sevinecekler ikisine isimleriyle hitap ettiğinde...düşündüğün için kızma kendine tabi düşüneceksin embriyolarını...sen düşünmiycende kim düşünecek?merak etme onlar düşünülmekten gayet mutlular...kendinden pay biç,sevdiğin biri sürekli seni düşünse ve sabırla beklese mutlu olmaz msın?eee işte onlar da mutlular...kasma kendini öyle...aman çok düşünmeyim...aman oluruna bırakayımm,aman çalışayım,yok çalışmayım,evde durayım yok çok düşünüyorum,kafaya takıyorum evde durmayım...vs...vs... oluruna bırak...duyguların ne ise onları engelleme...rahat ol...inanıyorum ki hayat sana olduğu gibi akmakta...yolun açık ve düz ister yürü ister koş ister uyu ister coş...arabanda yanan bir ışık nasılsa var ve sen yolunun tamamını görmesende,istediğin yere ulaşacaksın..mutlu olduğun gibi davran diyorum...tüm isteklerinin gönlünce olmasını diliyorum Yaratandan...sevgiyle kalın...meleklerini öp yerime...