Ynt: sezenin gunlugu Alıntı: hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
öyleyse Atakancığıma benden kucak dolusu sevgiler
ama diğerinin isminide bul annesi oda kız ismi olsun(doğduklarında bakarsın duruma göre)...bak gör nasıl sevinecekler ikisine isimleriyle hitap ettiğinde...düşündüğün için kızma kendine tabi düşüneceksin embriyolarını...sen düşünmiycende kim düşünecek?merak etme onlar düşünülmekten gayet mutlular...kendinden pay biç,sevdiğin biri sürekli seni düşünse ve sabırla beklese mutlu olmaz msın?eee işte onlar da mutlular...kasma kendini öyle...aman çok düşünmeyim...aman oluruna bırakayımm,aman çalışayım,yok çalışmayım,evde durayım yok çok düşünüyorum,kafaya takıyorum evde durmayım...vs...vs... oluruna bırak...duyguların ne ise onları engelleme...rahat ol...inanıyorum ki hayat sana olduğu gibi akmakta...yolun açık ve düz ister yürü ister koş ister uyu ister coş...arabanda yanan bir ışık nasılsa var ve sen yolunun tamamını görmesende,istediğin yere ulaşacaksın..mutlu olduğun gibi davran diyorum...tüm isteklerinin gönlünce olmasını diliyorum Yaratandan...sevgiyle kalın...meleklerini öp yerime... | hulyacim opebilsem opucem hatta kediler gibi yalayarak temizliycem heryerlerini ama iste su anda bildigim karnimdalar evet haklisin kasmiycam kednimi degingibi gormesemde gidecegim yolu biliyorum sagol icime umut verdin az sonra tencere reklamina gidecegim.
ya ruya gordum ruya yorumlayan varmi aramizda?
ruyamda baska evde yatiyorum. uc tane yatak var arada ip takmislar elbislerimi onalara asiyorum askiyla ve yatiyorum yanimdda bir baska erkek var baska yatakta ama ordan eliyle saclarimi oksuyor oksatiyorum kizmiyorum yani ve uykum kaciyor(aramizda hicbirsey olmuyor yanlis anlamayin) neyse uykum kaciyor gidyorum banyoya banyoda ikitane cesme acik sicacik sular akiyor hasir tam yikancam erkek kardesim geliyor abla naoiyon diyor yikanacam diyorum ustumde havlum var neyse gidyor tam yikancam evin sahibi bayan elinde el arabasiyala kirli camasirlari yikamaya goturyor gulmseyerek bana neyse bende sampuani buluyorum ve elime sampunani dokuyorum heryerime suruyorum ve yikaniyorum tertemiz oluyorum ve kuralanip uyumaya gidyorum.
ruayimi yorumlarsaniz sevinirimmmmmmmmm, hata sevindirik olrum
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. |