Ynt: sezenin gunlugu sezennl cim.. gördüğün rüya hayırlara çıksın inşallah..
aslında rüyalarımız yollarımızı aydınlatan rehberlerimizidir.. bu nedenlede kişinin kendi deneyimleri ve yaşadıkları aynı rüyaya farklı yorumlar katar..
seni tanıyor sayılırım kendimce yorumlayayım ama en iyi yorum senin kendi içinde rüyana karşı hissettiklerindir..
daha fazla ayrıntıya ihtiyaç var ama ben ipuçlarını vereyim ona göre boşlukları sen tamamlarsın..
ev senin kişisel dünyanı temsil eder.. farklı bir ev görmen senin bilinçaltın..
yataklar bebişlerin.. ip te aranızda ki kuvvetli bağın simgesi.. çıkardığın elbiseler sıkıntıların.. ama onlardan tam olarak kurtulmamışsın daha .. bu ara eşinle ilgili olarak ufak tefek tatsız olan şeyler paylaştıysan çok fazla üzerinde durma..
etrafında olan bir kadın patavatsız konuşmalar yapabilir bunları önemseme...
banyo yapma isteğin sıkıntılarından kurtulmak istemen.. erkek kardeşin ise çok mutlu olacağın bir haber ile karşılaşacağının müjdesi..
tanımadığın erkeğin saçını okşaması.. deneyimlemediğin bir duyguyu yaşayacağını söylüyor (ben bunu anneliğine yoruyorum )
evsahibi olan kadını tanıyorsan eger ferhalıyacağı sana malum olmuş olabilir.. ama tanımıyorsan bu senin bilinçaltı kimlerinden birini temsil ediyor olabilir bu da yine senin rahatlıyacağının müjdesidir..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |