Ynt: sezenin gunlugu Alıntı: shamanic Nickli Üyeden Alıntı
sezennl cim.. gördüğün rüya hayırlara çıksın inşallah..
aslında rüyalarımız yollarımızı aydınlatan rehberlerimizidir.. bu nedenlede kişinin kendi deneyimleri ve yaşadıkları aynı rüyaya farklı yorumlar katar..
seni tanıyor sayılırım kendimce yorumlayayım ama en iyi yorum senin kendi içinde rüyana karşı hissettiklerindir..
daha fazla ayrıntıya ihtiyaç var ama ben ipuçlarını vereyim ona göre boşlukları sen tamamlarsın..
ev senin kişisel dünyanı temsil eder.. farklı bir ev görmen senin bilinçaltın..
yataklar bebişlerin.. ip te aranızda ki kuvvetli bağın simgesi.. çıkardığın elbiseler sıkıntıların.. ama onlardan tam olarak kurtulmamışsın daha .. bu ara eşinle ilgili olarak ufak tefek tatsız olan şeyler paylaştıysan çok fazla üzerinde durma..
etrafında olan bir kadın patavatsız konuşmalar yapabilir bunları önemseme...
banyo yapma isteğin sıkıntılarından kurtulmak istemen.. erkek kardeşin ise çok mutlu olacağın bir haber ile karşılaşacağının müjdesi..
tanımadığın erkeğin saçını okşaması.. deneyimlemediğin bir duyguyu yaşayacağını söylüyor (ben bunu anneliğine yoruyorum )
evsahibi olan kadını tanıyorsan eger ferhalıyacağı sana malum olmuş olabilir.. ama tanımıyorsan bu senin bilinçaltı kimlerinden birini temsil ediyor olabilir bu da yine senin rahatlıyacağının müjdesidir..
sevgiler.. | Selam sen bana demistinya hani deniz tuznu sarbir seyevucudunda dursun diye iste onu sarmistim kagida ve karnima kirmizi bir sal bagladim onuda icine koydum o sekilde uyumustum buda etkilemis beni olabilirmi? tuzuda saat 1de yikandim akan suya biraktim basimdan asagi. ve tesekur ettim. aklima gelen herseyi deniyorum yani. ruyama gelince tesekur edrim cok guzel yorumlamissin. ruyamda gordgum ev sahibi kadini taniyorum eskiden ben ogretmenkene torunlarina bakan bir kadindi ogrencilerimin babanesiydi yani. patavatsiz bir kadin bugun oldu o cikti bak tencere reklamina gitim orda patavatsiz bir kadin cikti ee suc bende onda degilki bende neden soyluyorumki anlayamdim kendimi gittim.
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. |