Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2007, 03:17 PM   #144 (permalink)
25emel
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

şimdii nasıl verdim o kiloyu?
ders1 önce aşık oluyorsunuz (evililer tercihen eşlerinize ) aşık olunca metabolizma hızlanıyor sanki
ders2 düzenli nefes alıp verme olayını kendinizde alışkanlık halinine getiriyorsunuz
ders3 akşam 18,00 den sonra şekersiz çay bitkisel çaylar ve su sınırsız yatıncaya kadar lakin sadece bunlar katı bişiy yok
ders4 boll su tüketiyorsunuz
ders5 egzersiz sabah uyanınca hemencecik bir kaç egzersile gününüzü aydınlatın dusunuzu alıp haydii işe (ben yüzmeyi seviyorum ek olarak iş cıkışı havuza gidiyorum)
ders6 ilk zamanlar hızlı kilo veriyorsunuz sonra bir dönem yavaslıyo bu arada ümitsizliğe düşüp bırakmamak gerekiyor zayıflama süreci bu bi hızlanır bir yavaslar
ders7 en önemlisi bu diyebiliriz.kan tetkiklerinizin hepicigini yaptırıp mevcut kilo probleminin kaynagını tesbit ediyorsunuz.ben herşeyden yedim içitim öle kendimi çok kasmadım.zaten kasmaya calışsam hada çok alırdım eminim 44 düzenli beslenme dahiline aldım kendimi.çikolata agırlıklı aburcubur dolu ara öğünleri kaldırdım.acıkınca su içiyordum. hoş su benim en gözde içecegim değişmem onu ben hiç bir yemege...

toplamda 3 ayda verdim 8 kiloyu

25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla