Bugün aslanlar gibi gittim hastahaneye ,neden diye soracaksanız eğer sağ mememde bir kist varı dr. bey onu alıp labratuvara göndermesi gerekiyordu kansermi değilmi diye,neyse efm gittim dr beklemeye başladım ,geldi dr birkaç işlem yaptırdım hazırlanın dedi üstümü başımı çıkardım mavi bişi giydim ay küpelerimi çıkarırkenen canım yandı yahu adam mememi kesecek ben ne düşünüyordum neyse ,aldılar ameliyathaneye beni elime serumu taktılar üstümü örtüler dr. geldi şimdi iğne yapıcam gögsünüze dedi bende iğneden korkmam dedi rahat olun böle iki kolum ayrı ayrı yönlerde isanın çarmıha gerilmiş hani gibi duruom güldüm dr iğne yaparken bende isa gibi hissettim kendimi dedim neyse içimden ayetel kürsiyi okudum ,yaptı iğneyi başladı kırt kırt kesio ben nasıl şakalar yapıyorum bende izlemek istiyorum fln diyorum dr. hemşire çok pozitifsiniz diyor ama merak ediyorum dioyrum bende ,neyse biraz tutunmuş alacapı parça bende ben inatçıyım kistte öle galiba dedim adam gülmekten kesemiyor neyse yaklaşık ameliyat masasında stand-up gösterisine dönüşen zımbırtım bitti bu arada bir kadın doğum yapıyor bağııryordu ben ayy dedm dr. acıdımı yok kadına üzüldüm bağırıyr normal doğıummu bu neden çoçuk sesi gelmio fln diyordum o keserken velhasıl aldılar beni üstünüzü giyin dediler benim yeğen geldi oğlum nerdesin sen dedim almamışlar zorluk çıkarmışlar neyse aldık zımbırtıyı elimize labratuvar a verdik sonra ameliyat şerefine iskender yedik yeğene boxer aldık eve geldik işte ama kedilerime gidemedim ona üzüldüm yarın 2 kğ balık alır gönüllerini alırım ben onalrın .
biraz hareketli ve farklıydı yani günüm
dusun 44