Ynt: sezenin gunlugu Alıntı: balkan Nickli Üyeden Alıntı
sevgili sezenn, sevgili shamanıc biz bayanlar böyle rüya tabirleri gibi şeylere çok meralıyızdır. bende gaza geldim bir rüya tabiride ben isterim .
rüyamda yatıyorum ve yanımda küçük kızım (ama yaşından daha küçük görünüyor) ruhumun bedenimden ayrıldığını görüyorum uçmaya başlıyorum daha sonra arkama bakıp uyuduğumu farkediyorum.ben kendi kendime sen uyu ben biraz dolaşayım diyorum. Uyuduğum yerde birkaç kişi de var ama onları tanımıyorum onlarda uyuyor. yalnızca benim ruhum çıkıyor bu arada hiç korkmuyorum içim huzurlu ve yukarı doğru uçuyorum tam evin penceresinden çıkarken üzümler asmanın üstünde çok güzeller diyorum sarı üzümlerdi ben çok huzurluydum. işte rüyam böyle etkisinden kurtulamadım bende bu rüya nasıl yorumlanırki derken sizin rüya tabir ettiğinizi görünce çekim yasası devreye girmiş dedim
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim |
sen cok yukseleceksin ve sana baska sehre yolculuk cikiyor tasiniyorsunuz yani ya baska devlete yada baska sehre. ve sizde cok buyuk yukselme gozkuyor Allah hakinizda hayirlisni versin. birde kucuk kizkene basindan bir korku gecmis onun ne oldgunu bulamiyorsun yada o yasta anlamiyordun ve halada anlamiyorsun korkunu ve bu korkun arara ara baazen islerini yapmanda engeliyor seni dogrumu? ama bazi islerinde. degimgibi baska ulke yada baska sehre yolculuk var ve yukselme var hayatinda.
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. |