Konu: Sır
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2007, 11:24 PM   #22 (permalink)
mügeee
Üsteğmen

Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough
Standart Sır

Filmi 2. seyredişim.Buradan indirdiğimizin malum görüntü kalitesi iyi değil,fakat ''m184'' arkadaşımın sayesinde dvd kalitesinde indirdim ve bu filmi her zaman seyretmeyi , bu düşünce tarzını sindirmeyi düşünüyorum.Filmden ben inanılmaz etkilendim ve çevreme baktığımda hatta biraz kendi hayatımıza baktığımızda ne kadar doğru olduğunu görmemiz çok da zor değil.Bu filmi izlediğim için kendimi gerçekten şanslı buluyorum ve şöyle düşünüyorum bunu bilmeye ihtiyacım varmışki bu sırrı hayatıma çektim ! Şimdide sıra sırrı hayata geçirmekte.Günlük hayatımda da çok şükreden biriyimdir,gerçektende şükrettikçe daha iyileri bizim olur.Fakat olumsuz düşünceler hakkında yeni bilgilere sahip oldum filmle birlikte ve tabi olumlu düşünceler için de...
Hep şunu düşünürüm bir şeye inanmayı başarırsanız o konuda başarısız olmazsınız asla ,fakat inanabilmekte zor bazen.Veeeee ÇEKİM YASASI bu gerçekten harika! Olumlu ve olumsuz hayatımıza baktığımızda bunu gerçekten görüyoruz.Hatta ''ben söylemiştim'' deriz birşey biliyormuş gibi ama bilemiyoruzki söylemekle zaten biz harekete geçirip biz varediyoruz o olayları...YANİ BEN BU FİLMİ TEKRAR TEKRAR İZLERİM NE DİYİM!!!!!!!MUH-TE-ŞEM!