Ynt: Kader Ve Kuantum kuantumla ilgili bazı yerlerde "kuantum fiziği" bazı yerlerde de "kuantum felsefesi" diye geçiyor.kuantumun fiziği ile felsefesi aynı şeyler mi yoksa farklı şeyler mi? benim anladığım fiziği ile ispat edilen kuantum gerçeklerinden felsefesi ile de hayatımızı düzenleme çalışması yanılıyor muyum?
2-shamanic'in gönderdiği makaledeki şu paragrafı tam anlayamadım.daha doğrusu bundan faydalanmış olan biri bir anısını anlatırsa daha iyi anlayacam.
"Uykunun R.E.M bölümünde, geçmişle şu an arasındaki zaman açılımı sayesinde, "agguelos"un enerjetik bedeniyle kişinin enerjetik bedeni yer değiştirerek birbirlerine ait bilgiyi okuyabiliyorlar. Bu etkileşimde kilit rolü oynayan faktörün "su" olduğunu unutmadan eklemeliyim. Keza Agguelos, bizdeki bilgileri okuyup geleceği inceledikten sonra önerilerini enerjetik bedeni vasıtasıyla hücrelere kaydediyor. Bilince sezgiler ve önseziler halinde yükselen bu bilgiyi dinlemek, istenmeyen gelecek potansiyellerini yaratan düşünceleri ve davranışları değiştirmek tamamen bizim irademize kalmış bir seçim. Uyku esnasında kendi çiftiyle iletişim kurmayan bilincin gidecebileceğ i tek yer, gelecekteki potansiyellerdir. Bu potansiyellerden bazıları asalaklara benzer. Onlar kendi varlıklarını sürdürebilmek için enerjetik bedene yanlış doneler verirler. Sakın kormayın, Değerli Okurlarım. Bilirsiniz, her problemin çözümü kendi içinde gizlidir. Bu durumda yapmanız gereken şey, Agguelos'u kullanma yönteminin inceliklerini belleyerek, her gece onunla dansa gitmektir. Uykuya dalmadan önce zihninizdeki en son düşünce ona söylemek istedikleriniz olmalı. Garnier Malet'ye göre bu, çok basit bir şekilde formüle edilmeli:
"Lütfen geleceğimi isteğin gibi düzenle ve şu problemi çözümleyecek en uygun çareyi bul."
Beklediğiniz cevap ve çözüm üç gün veya 40 gün içinde gelecektir. Bunun nedeni, geçmişteki zaman açılımının bizim üç günümüze; şu andaki zaman açılımının ise gelecekteki 40 güne tekabül etmesidir."
3-bir de o bi kitapta okuduğum şu hadiseden bahsediliyor galiba makalenin bazı yerlerinde.
"goethe sanırım faytonla bi yolculuğa çıkıyor.yolculuk esnasında bir yerde yol kenarında kendi dublesini yani yine kendisini görüyor.farklı elbise falan varmış ve yol kenarında bekliyor.bu olaydan birkaç yıl sonra bu sefer bizzat kendisi yol kenarında bekliyor dublesini gördüğü yerde ve dublesinin elbisesinden var üzerinde.makalenin bazı yerleri buna mı işaret ediyor? |