01-11-2007, 03:13 PM
|
#5 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 3 hafta oldu hiç bir değişiklik hissetmiyorum! atakan bey in farklı bir önerisi olmazsa eger benim önerim..
suçluluk + ego = 2 hafta
daha...sonra
ego + kendine güven + kilo verme ile devam edin..
dinleme süreniz en az 6 ila 8 saat arasında olmalı... etki etme süresi ve olan yan etkiler kişilere göre değişkenlik gösteriyor..
sizde hiç bir yan etki olmayabilirde.. bu yüzden dinlemeden önce ön yargılar oluşturmayın derin ben..
bu arada hayal ablanın yöntemlerini kullanmaya hemen başlayın..
bilgisayarda çok vakit geçiriyorsanız eger .. subliminal başlığı altında verilen bilgisayar programları vardır..
arzu ettiğiniz hedefleri bunlara girerek ek destek sağlayın kendinize..
ayrıca kilo verme kulubü başlığı altına hayal gücü ile zayıflama medotları anlatıldı..
tüm bu verileri birleştirerek kendinize en uygun ve mutlulukla yapacağınız keyifli bir program oluşturun..
ulaşmak istediğiniz kilodayken giyebileceğiniz 1-2 kıyafet alın ve vakit buldukça bu kıyafetler üzerinizde.. kendinizi imgeleme çalışmaları yapın..
begendiğiniz bir vucut resminin kafa bölümünü kesip kendi resminizle birleştirin..
sabah uyandığınızda görebileceğiniz bir yere asın..
ayrıca da mümkünse buzdolabınıza.. ve iştahınız artığında uzandığınız yiyecek dolaplarına sizi motiive edici sözlerin yer aldığı minik notlarda yapıştırabilirsiniz..
bu bilgiler ışığında yeniden başlayın herşeye ve keyifli bir program oluşturun..
tıkandığınız noktalarda bizler yine yanında olucaz ...
sevgilerle
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |