Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2007, 09:43 PM   #43 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat)

Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
İyiki doğdun Pisimbat nice mutlu yıllara
hayattan ne diliyorsan en kısa zamanda seninle olmasını diliyorum..biraz geç kutladım doğum gününü,bu gün düşüp durdum..bir türlü giremedim siteye...
bende sana brşeyler eklemek isterdm ama,maalisef nasıl olacağnı bilemiyorum dusun
neyse sen bir pasta aldım say,mumlarını söndür,ve herkeze dağıt...hayalinde yapıver yaaaa...hadi afiyet olsun...(kimbilir belki bir gün gerçeğini yapar yeriz)

hayatın tüm gerçeklerini bir bilğisayar ekranından paylaşıyoruz en önemli şey bu bu site sayesinde birçok arkadaşım oldu görmesemde tanışmasakta yürekler aynı güzellikte atıyor ,
ben çikolatalı pastamı kestim mumları üfledim yüreğine sağlık