Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2007, 08:44 AM   #9 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi

Alıntı:
tresor Nickli Üyeden Alıntı
Cok sevgili biricik pisimiz pisimbat, her yazdıgından cok seyler ogrendım bugune kadar hayatıma kattıgın renk ve en onemlısı nese ıcın bınlerce tesekkur edıyorum sana, yenı yasınla kalbındekı sevgının buyumesı ve butun hayatına akmasını diliyorum, sevgilerimle tresor ( yaw arkadaslar sımdı fark ettım bu smıleylılerde hıc opmek ıcın bısı yok mu sadece sırıtıyor bunlar yahu :))))

teşekkür ederim tresor hayat bir imtahan ben bu sınavda başımdan geçenler dile getirmeye çalışıyorum

çoşkun kardeşim bak aynı günde doğmuşuz ne kadar güzel sende akrep burcusun allah nice güzel yaşalar nasip etsin sevdiklerinle bereber.

avrupa yakasında şahikaya bayılıyorum ve bu minik videoyu sana armağan ediyorum hep gülümsemen dileğimle.