Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı: suzzy Nickli Üyeden Alıntı
hayal abla sana önemli bir şey sorucam..
aynı şirkette çalıştığım senem arkadaşım,ın bu aralar doğa üstü yetenekleri çıkmaya başladı,kendisi aşırı iyi niyetli,
bundan bir kaç ay önce evde geceleri bi takım karaltılar görmeye başladı..
evli ve eşi uyurken görünüyor bunlar,
ben pek anlattırmıyodum ona,
tırsarım biraz...
kendisi geceleri sürekli konuşmuş ve kendi kendine telkin vermiş
yok böyle şeyler,iyiyim ben diyerek...
ama şimdi görüntü gibi değil ,
içsel konuşma şeklinde,seler duyuyor ve konuşuyorlarmış onunla...
benle ilgilide çok şey söylemişler ..(öyle diyor kendisi)
o iç ses duytmaya başladığında odada yoğun bir ısı artışı oluyormuş..
şimdi.. bu arkadaş uzun zamandır böyle spirutiel konularla haşır neşir,
ve oldukça yoğun ve derinlemesine araştırmalar yapıyor..
kendisi bizzat sormamı istedi,böyle şeylerin olup olamayacağını..
açıkçası bende merak ettim ne yalan söyleyeyim... dusun | bu bir hastaliktir jozefren hastaligi acilen ruh sinir doktoruna gitsin. zararli kendisi baksana sanada demiski sneinle ilgilide seylerde konustutular yada gordum. sana sunu tavsiye edeyim ben once sakin inanma boyle seylere vardir ama zaten hastaliktir. hastaliginda tip dilinde adida vardir.
herinsanda pizetif vede negatif enerjiler vardir kislerin kendi elerindedir bunlari kulanmak kimi bilir kulanmayi kimisi bilemez. ama kesinlikle postif enerjhler istem disi seninle konusmalazr onlari ancak vede ancak kendin bilincli olarak cikartabilirsin.
degim gibi o arkadasina tek tavsiyen doktora gitmesi olsun snein icinde soyledgoide sadce kendi hayal etigi birseyler. doga ustu gucler herkezde vardir ve her yapilan seyinde bir aciklamsi vardir. mesela isanin iyilestiren gucu varmis hastalri. ama herkez isa degil eloini anlimiza koydgunda iyileselim. anlatabildimi sakin inama boyle seylere ve arkadasini ruh doktoruna goturun ilac la tedavisi var. o deikleri sey kara basan arkadasin egerki uydurmuyorsa yasadigi gecmisteki zorseylerden dogru simdi karabasan gibi seyler goryor bu yari uyanikla yari ruya arasi ve bunu gunduz ayaktata yasiyorsa beyinle alakali jizfren baslangici.....hic kimse gelecegi goremez bilmez, hic kimse hicbirseye dur diyemez. ama sen istersen yani beynin kendini ikna etmisen bu dunyaya dur diyebilirsin ama bunu sen yapabilirsin digeri degil.
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. |