Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2007, 10:21 AM   #1410 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

daha dün gece konuştuk pamirciğim ..biz neyi düzeltmeye çalışırken neler çıkmış başına...ilk önce mobbing olup olmadığına karar ver..eğer öyleyse..hemen önlemini al...ne yapabileceğini öğren..değilde şirket içi çekememezlik ise ve dedikodu yapılıyorsa...bununda önlemini al tazminatını almadan sakın istifa etme..

suzzy ciğim arkadaşını tanımıyorum..bu yüzden onun yaşadıkları hakkında yorum yapamıycam..ama sana kendimi anlatayım...benim dda yani duyu dışı algılarım gelişmeye başladığı zaman ben gittim doktora...beyin kimyamı ölçtürdüm...beyin bazı salgıları tam olarak salgılamadığı zaman kişi kendisinin dda sının geliştiğini sanıp..olmadık şeyler yaşayabiliyor...ben eski vede diplomalı delilerden olduğum için..kendimde bu tür şeyleri deneyimlediğimde hemen doktora gittim..senem'ede aynı şeyi yapmasını tavsiye ederim..öncelikli olarak..doktor beyin kimyasının normal olduğunu söylerse ben ona dengelemeyi öğretirim...dda algılar başlangınçta çok önemli bir şey olarak algılanır...her şeyi gördükleri ve hissettikleri için özellikle geleceğe ilişkin haberler..diğer insanların hoşuna gider ve başlarlar kullanmaya..bir zaman sonra bu çok can sıkıcı olur...ben bu duyularımı sadece şifada kullanıyorum..diğer zamanlarda..hayatın akışına uyup, hayatın bana sürpriz yapmasına izin veriyorum..metafizikle ilgilendiğini yazmışsın..benim için kendisini tanımadan, kesinlikle dda gelişmesidir demek beni çok büyük sorumluluk altına sokar..önce doktora gitsin...bunu sadece kendisi için yapsın..kimseye bir şey isbatlamak gerekmiyor... saygılı sevgiler...