Sigara bırakma mp3ü benim için çok önemli.Bu scripti en sona saklıyorum.Daha hiç dinlemedim.Çünkü kalan en son iki silahımdan bir tanesi.Tam bırakmaya karar verdiğimde gece gündüz dinleyeceğim.Daha 18 yaşımdayım ama neredeyse 5 senedir içiyorum.Bu görüntüler içimi sızlatsada bırakmak için bana yeterli gibi gelmiyor.Senelerdir aynı görüntüleri ve aynı sözleri duya duya bu hissimi kaybettim galiba.Bazen de içimden saçma sapan ş...siz bir ses boş veeer iç içinde kalmasın belki 5 dk sonra öleceksin gözlerin açık gidersin valla
diyor.Ya 5 dk. sonra ölmezsem 80 sene daha yaşarsam diye sorduğumda her sigara içen ameliyat ya da kanser mi oluyor,boş ver bak keyfine kendini zorlama ölümlü dünya diyor.Ne yapacağımı şaşırdım içimdeki ş..sizi dinlemek istemiyorum.Artık en ufak rahatsızlığımda kanserden şüphelenmeye başladım
.Sizce ben sigarayı bırakmak istiyormuyum? dusunSigarayı bırakan üyeler varsa ve sigara kulübünde neden ve nasıl bıraktıklarını anlatırlarsa benim için ve bırakmayı düşünenler için çok güzel ve faydalı olur.