Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2007, 02:30 PM   #46 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: YAŞAMDAN BIKTIM!!!

yazmadan takip etmeye çalışıyorum siyahı...hepimiz istediğimiz gibi onaylanmadan büyüdük...sevgiyi uykularımızda algıladık...bazılarımız sevgi yoksulluğunu öyle bir boyutta yaşadılarki anlatmak mümkün değil...sonradan bir baktıkki aslında kendimizi bizde sevmiyoruz...kendimizi sevsek, dışarıdan gelecek sevgiye bu denli hasret çekmezdik...benim yaşadığım durumda bana kabullenmekle geldi dışsal sevgi...

kabul ettim..sevmezse sevmesin.. ben onu seviyorum dedim kendime...ve sevgimi gösterdim...onun sevgi anlayışına göre hareket ettim..onayladım onu..sözel olarak dokunsal olarak ifade ettim sevgimi... süreç kolay değildi...ama kabullenmem kabul gördü..benim annem öööyle benim istediğim gibi vıcık vıcık sevebilen bir insan değildi..ama yüreğinin elverdiği ölçüde seviyor... bazende yetinmek gerekiyor galiba..

siyahcığım biz sana bir şeyler önerecek kadar durumlara vakıf değiliz sen kendin için en iyi olanın terapi görmen olduğunu düşünüyorsan bunu zaman geçirmeden yap...tüm annelere ve sana saygılı sevgiler..