Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2007, 05:59 PM   #5 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: zamanda yolculuk mümkün mü?

sümbül ne kadar hoşsun yaa.

ya biz ilerleyelim de varsın aşalım.aştık biz aştık.ben bu siteyle tanışmasaydım şu an nerde olurdum biliyor musun? inanmazsın ama işim olmadığı zaman yollarda yürüyüş yapıp kendi kendime düşünürdüm ne düşündüğüm bana kalsın.bazen de ağaçlarla dertleşir,çiçeklerin güzelliğiyle uğraşırdım.gerçi bu güzel bişey.ama yalnız hissedince insan kendini pek hayra alamet değil gibi.bu siteyle ister inan ister inanma benim hayatım bile kurtuldu diyebilirim.rı bile düşünüyordum.sonra burda özel birkaç kişi bana yol gösterdiler ve anında değişimi gördüm.tabiri caizse anında görüntü.hele o içimdeki çocuk yok mu? o insanın içinde bir dev yatıyor.onu tamamıyla bir ayağa kaldırabilsek var ya tam olacak işler.o devin hafif bi kıpırtısı bile dünyayı yerinden oynatacak kadar güçlü tamamen gerçek anlamda kullandım bunu.o dev kıpırdayınca çekim yasası bile hızlı işliyor.
şükür ki bu siteyle tanışmışım.şükür ki bu güzel insanlarla tanışmışım.atakan abi sana minnettarız bu siteyi açmandan dolayı.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla