Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2007, 08:39 PM   #68 (permalink)
ohbee

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ohbee is an unknown quantity at this point
Standart TANIŞALIM ARKADAŞLAR

atakan bey, lerzan..tavsiyeler için teşekkürler, elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve daha iyisi için gayret ediyorum, kamuoyu baskısı dedikleri bu olsa gerek, şimdi kendimi daha iyisini yapmak zorunda hissediyorum :) neyse... iyi niyeti bukadar rafine halde görmek güzel, özelliklede bikaç gün önde değerli bir gazeteci öldürülmüşken, bukadar "zor" bi toplumda, yıkıcı, kırıcı, duyarsız, acımasız insanların anakütleyi oluşturduğu bir toplumda, kendini iyi hissedebilmenin bukadar zor olduğu bi toplumda tanımadığınız insanlar için gösterdiğiniz bu duyarlılık çok güzel, her zaman "iyi insan" olalım, empati yapalım, bizi yaratan güce karşı sorumluluklarımızı yerine getirelim, çok farklı değiliz aslında birbirimizden, aynı dizilerin reytinglerini arttırıyoruz ama dışarı çıkınca birbirimize yabancılaşıveriyoruz, çevremize karşı bukadar hoyrat olmayalım, sokaklarımız gençler ve çocuklarla dolu, hepsi iyi niyetli, bu sorumluluğu gerçekten çok iyi hissetmeliyiz, yazdıklarımı yanlış anlamayın, kendi kendime telkin ediyorum aslında, hoşcakalın.
ohbee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla