07-01-2009, 01:04 PM
|
#54 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| sevgili hanka yanımıza hoşgeldin..
adım adım telkinleri nasıl indireceğini anlatayım..
ilk başta önerdiğimiz telkinler suçluluk ve ego dur..
her ikisininde yenilenmiş doğa versiyonlarını bu linkten indirebilirsiniz.. http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar
Eğer bilgisayarınızda winrar programı yoksa dosyaları açamayabilirsiniz bu linkten yükleyiniz. WinRAR (Türkçe) - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com -
daha sonra kendine güveni eklemenizi öneriyoruz;
forum ana sayfa: HayatimDegisti.Com Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz yazısına tıklıyoruz.. Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri
tıkladığımızda açılan sayfa Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri
karşımıza çıkan listeden kendine güven i seçiyoruz .. Kendine Güven - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri tıkladığımızda karşımıza kendine güven e ait farklı müzik versiyonlarının olduğu liste çıkacaktır.. Sabit Kendine Güven Klasik Müzik ( 1 2)
hayatimdegisti Sabit Kendine Güven New Age ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)
hayatimdegisti Sabit Kendine Güven Sanat Müziği Versiyonu
hayatimdegisti Sabit Kendine Güven Ney ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)
hayatimdegisti Sabit Kendine Güven Doğa Versiyonu ( 1 2) bu şekilde...
diyelim ki klasik müziği indirmek istiyoruz bu başlığa tıklıyoruz..
açılan sayfada konunun ilk masajı aşağıdakidir Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Dosyayı yüklemek için linkin üzerine maus ile gelip sağa tıklayarak hedefi farklı kaydet demeniz yeterlidir. | Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
| forum ayarlarınızı yapmadıysanız eğer konuya ait son mesajı ilk olarak görüyor olabilirsiniz bunun için profildeki ayarlarınızdan mesajlarınızın gösterimizni eskiden yeniye doğru yapın.. böylelikle açtığınız sayfalarda daima yukarıdaki gibi linklerin olduğu mesajı görürsünüz..
her iki linkte aktif ve çalışır durumda alternatif olan rapidden dosya indirmenin ayrıntıları için; http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post91924 bu mesajı inceleyebilirsiniz..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |