Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2009, 02:05 PM   #3 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Merhaba Melanie87.

Reiki de seanslardan sonra ilk 24 ve 48 saat içinde rahatsızlığın şiddetinin artması normal olarak bilinir.Bu aslında Reiki nin şifalandırmaya başladığının bir göstergesidir.

Şiddet artsa da günlük rutin uygulamalarına devam etmeni tavsiye ederim.Hatta imajine yeteneğinle istersen birleştirebilir ağrının ayaktan çıkıp gittiğini düşünebilirsin.Annem de de fıtık var ve ayağının üzerine basamıyor çok yorulunca.Aynı tepkileri aldım ve günlük yarım saatlik seanslarıma devam ettim.Sonuç güzeldi.

Yanlız şuna önemle dikkat etmeni tavsiye ederim.Şifa çalışmalarına başlamadan önce bir aura temizliği yapman baştan sona aurayı 3 kez taraman,ardından normal kendimize yaptığımız gibi şakralara 5 er dakika Reiki uygulaman daha arındırıcı bir etkiye sahiptir.

Mesela durum acilse de 2 şer dakika şakra çalışması yapabilirsin ve ardından sorunlu bölge üzerine odaklanabilirsin.Ayrıca seans sırasında hem senin hem annenin yanında su bulunsun.Su arınmayı kolaylaştırır bildiğin üzere.

Şifa çalışmalarını kesmeden devam et.Reiki şuurlu bir enerji ve direk sorun üzerine yöneliyor.Dıştan içe değil, sorunun kaynağına inerek içerden dışarıya doğru şifayı gerçekleştirdiği için ilk dönemler biraz sancılı olabiliyor.Ama seninde desteğinle annenin bu rahatsızlıktan en kısa zamanda kurtulacağına ve rahata kavuşacağına inanıyorum.

Çok büyük geçmiş olsun.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla