Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2007, 08:55 AM   #17 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi

Herkese merhaba ve teşekkürler arkadaşlar.

Kendi doğumgünü partime geç kaldığıma inanamıyorum. Yazdığınız tüm güzel şeyler için tekrar tekrar teşekkürler.
yaş oldu sene itibariyle 33. ama bana sorsanız henüz 25 bile değil. yine bana kala utanmasam 20 diyeceğim ama hadi biraz olgunluk da olsun diye 25 diyorum:)

diğer yandan seneler gittikçe sanırım orta yaş krizi için de çanlar çalıyor. Bu siteyi keşfetmem, çekim yasası vs yaptıklarım sanırım birazda bununla ilgili. birşelyerin yolunda olmadığına, bu şekilde giderse geri dönüşün zor olacağına dair alarm zilleri çaldı ki hedeflerime ulaşmak için aksiyonlar almaya başladım bu sene. baktım saçlar gidiyor artık dur demeli, birazda göbek bölgesinden yağlanmışız hareket etmeli. Besin takviyeleri almalı ( GNC bu aralar en sık uğradığım dükkanlardan ) enerjimi yeniden yaratmalıyım. Yabancı dili geliştirmeliyim vs vs. Sayenizde ve sizlerden aldığım destekle ( bu aralar çok paylaşamasam da ) hedeflerime bir bir ulaşıyorum. İnsan Kaynakları Uzmanlığı Eğitim programıma başladım. 9 öğrencim var. haftada 3 gece ders veriyorum. 1,5 ay bu şekilde geçecek. Danışmanlık yapmaya başladım. Şimdiki öğrencilerimin firmalarından da talep gelir diye umuyorum. Kendime bir laptop aldım. hem ek işimde kullanıyorum hem de yabancı dille ilgili hedefimi gerçekleştirmekte. gidiyorum büyük marketlere 2,90 a satılan dvdlerden alıyorum. başlıyorum filmi defalarca seyretmeye. aldığım filmde ingilizce türkçe seslendirme ve altyazı ( ikisi birden olsun diyorum çoğunda tek seslendirme çift altyazı var aman dikkat ) olanları tercih ediyorum. konu vs hiç önemli değil. filmi önce türkçe seyrediyorum. sonra ingilizce seslendirme ve ingilizce altyazı ile seyrediyorum. sonra bi daha seyrederken durdurup geri alıp anlayana kadar tekrarlıyorum. duyduklarımı söylemeye çalışıyorum. bu yöntemi yine internette araştırırken bloglardan birinde buldum. ve gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum. yollarda geçen boş zamanlarımda ise başta yabancı dil olmak üzere telkinlerimi dinliyorum.

işyeri hala karışık. ( bu arada iki dakikam kaldı mesai başlangıcına ) kaptamam gerekiyor. açık verecekleri kullanabileceğim bir an bekliyorum. durdukyerde kendim zıplamıyorum birşeylerin üzerine. yeni yaşımda yeni hedeflerim var elbet. araba almayı planlıyorum ve kendi işimi kurmayı.

sevgiyle kalın. tekrar teşekkürler