Alıntı:
PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın arkadaşlar
Shamanic çok dikkatlisin bravo birazdan sana bi sürü dansöz göndereceğim.
Psikolojimin taban yaptığı bir süreçteyim yazmak bile gelmiyor aslında içimden Ama sevgili tresoru ve sizleri gelişmelerden haberdar etmem gerekiyor çünkü hepiniz bana ciddi anlamda destek oluyorsunuz hepinize teşekkür ederim.
Korkunç bir psikolojik baskı uygulanıyor yokmuşum gibi davranılıyor benim yaptığım işler başka çalışanlara yaptırılıyor bütün gün masamda bomboş oturuyorum. Benimle konuşulmuyor.Kendimi çok değersiz hissediyorum. Birinin evine zorla girmişim gibiyim ...Dün Sevgili tresor'un söylediği avukatla görüştüm.Kesinlikle kıpırdama dedi.Sana herkesin içinde söylesin işte o zaman çık ve bana gel dedi.Ama öyle zorki !!! Hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmedim kendimi .
Diyorumki bazen boşver bırak herşeyi sen bıraktığın tazminatından ve bu işten daha değerlisin kendini bu tür bir savaşta taraf olmak zorunda bırakma.Onlar senden daha güçlü ve çoklar.
Bilmiyorum arkadaşlar bilmiyorum. Sadece dışarıya çıkıp ağlayıp ağlayıp geri geliyorum.
|
pamir cim ne olur güçlü ol seni çok iyi anlıyorum..
senin yaşadıklarının benzeri şeyleri bende bi dönem yaşamıştım....
ama onların bu olumsuz yaklaşımları seni daha da güçlendirmeli,
eğer sen karşılarında güçlü ve dimdik durursan, kolay kolay yıkılamiycağını hissetirirsen ,
her anlamda sen kazanırsın..bu biraz zor biliyorum ama ,ne olur bırakma kendini,
güçlü olabilmen için sana dua edicem.
super super super