Ynt: YAŞAMDAN BIKTIM!!! Biz de kendimizi sevmiyoruz
Evet bende farkettim bunu ve şöyle dedim kendi kendime "ben kendimi sevmiş olsaydım bu kadar kolay dibe vurmazdım" geri çevrilmeye karşı bu kadar hassas olmazdım. Hepimiz dünyaya farklı roller üstlenerek geliyoruz hepimiz iniş çıkışlar yaşıyoruz hepimizin yüklendiği misyonlar var. Bir yerde biri için vazgeçilmez olurken başka birisi için önemsiz olabiliyoruz. İşte ben olumsuza o kadar yoğunlaşmışım ki bazen tövbe ediyorum Allaha şükürsüzlüğümden dolayı.
Herkezi kazanamazsın diyorum kendime bir redediliş karşısında tuzla buz oluyorum hala............
Bence bunun nedeni kendimi yeterince sevememiş kendimi kucaklayamamış olmam. Evet benim değersizlik duygularım var bunları kabul ediyorum... İşte burda olmamın nedeni bu....
Burada ögrenmiş olduğum bir çok şeyi deniyorum ve yansımalarını da görüyorum. Terapi konusuna gelince orada espri yapmak istemiştim sanırım bunu yeterince vurgulayamamışım.. Ruhumun sağlam olduğunun farkındayım artık çünkü karakterim sağlam belki yaralarım çok derin hala ama onları onarmaya çalışıyorum. Burada sizin yaşadığınız deneyimleri okunamak yanlız olmadığımı hissini veriyor bana... Hala bayan arkadaşlarım beni çok sevimesini, düşünmesini istiyorum. Ama bunu sağlamak için kimseye yaranmaya çalışmadan bir insan isterse gerçekten isterse bu yakınlığı göstersin istiyorum. Açıkçası çok fazla gitmiyorum kimsenin üstüne kapım açık isteyen girsin bu kapıdan.... Hala çok korkuyorum yanlızlıktan ama korkunun ecele faydası olmadığını hazmede hazmede öğrendim çok yanlız olduğum günlerde. Belki bakarsınız bende çözerim şu SIR'ıda mıknatıs gibi çekerim dünyama dost insanları ne dersiniz.
İyi günler |