Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2007, 06:27 PM   #16 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bu sabah yaptiğim astral yolculuk

canan ben bu işin üstadı değilim.yazdıklarımı kendim bi okuyunca sanki üstad üslubuyla yazmışım gibi geldi bana.özür diliyorum bunun için.ben depresyon döneminde bu konuyla ilgilenmiştim.yani hiçbirşeyi sevmediğim zaman kendim bir kaçış yolu olarak görmüştüm astral yolculukları.ama hala bi deneme isteği var da gerekli zahmeti gösteremiyorum.bu siteye de astral korkumu yenmek için girmiştim.ama tüm korkularım ve fobilerimden kurutlunca astral isteğim de kalmadı.benim için sevmediğim ortamdan kaçış yoluymuş astral isteklerim.ama direkt çıkış yapmak istiyorsan bir an önce telekineziye başla derim.hemen enerji seviyesi artıyor ve sana farklı deneyimler yaşatıyor.astral grup var.buraya yazmak yasak mı bilmiyorum ondan yazmıyorum grubun adresini.
ha bi de bu siteyle tanıştıktan sonra da artık çok şeyi daha iyi farketmeye başladım.zaten astralde gibiyiz bu dünyada.herkes enerji ne de olsa.karabasan yaşıyorsan valla bilmiyorum da eft yaparsan geçer mi acaba karabasan korkun?
eft ile ilgilenenler ne düşünür bu konuda görüş belirtseler öğreniriz.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla