Alıntı:
PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı
İyi geceler arkadaşlar
Gergin bir işgünü daha bitti. Oğlum kaçgündür hastaydı bugün iyice tıkanmış . Kortizon tedavisine başlattı yine doktor. Yani bütün gece uyumadan saat başı ilacını vericem makinesiyle yavruma. Yarın sabah 6 da yine yollara düşüp işime gidicem.
Neden böyle oldu neden herşey tepetaklak oldu bilmiyorum.
Bu arada hayal ablam imgeleme zayıflama üzerineyse ben son bir haftadır 3 kilo aldım 70 i geçti yine kilom. Beni unutma emi?
Bide dün gece bir rüya gördüm. Gerçi biraz pis bi rüya zaten sabaha silerim rüyayı bu mesajın içerisinden sadece rüya bana ne demek istiyor onu anlamaya çalışıyorum. Anlımda İki kaşımın ortasında saç dibine yakın olan alanda koskocaman bir sivilce çıkmış içi irin dolu. Sivilceyi sıkmaya başlıyorum. İçinden birdürü küçük küçük kurtçuklar dökülmeye başlıyor. Elim kolum yerler hep kurtçuk doldu. Rüya tabirlerini araştırdım. (Allah korusun )Çocuğunuz hastalanabilir yada ölebilir. Kötü bir haber alabilirsiniz falan yazıyordu. Sinirlerim bozuldu bıraktım araştırmayı cevabı içimde arıyorum sanki o rüya başka bişey anlatmaya çalıştı bana ama ne ? ne anlatmaya çalıştı ? ne ne ne .................. |
rüy tabiri işini en ii sezen yapıyor sanırım ama benim aklıma direk geleni yazmadan edemiyecegim özür yani
bacım o kurtcuklar senin kafandaki olumsuz düşünceler sıkmışın ya dökülmüş ya gitmişlerrr yada gidiyorlar da diebiliriz
rüya diyor ki topla kendini ne kadar degerli oldugunu gör...önce sen görmelisin ki onlar da görsünler...ayna durumu yani sen ne hissediyorsan onu görüyorsun yani bi anlamda... bana kızmayacagını düşünüyorum sevgili arkadasım lütfen degeri görrrrrrr bunun farkına var artık lütfen
bak rüyada öle dio ben atmak istiyorum demiş bedenin ruhun sivilce olmuş sende kabul edip sıkmışın atmışın olumsuzlugu dısarı...bunu reel hayatada gecirmelisin. yarın yap makyajını al yanına tüm umutlarını koy cantana işyerine git kurul iş alanına...bırak yapsınlar senin işlerini...