Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2007, 01:49 AM   #1462 (permalink)
PAMİRNAZLI
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Teşekkür ederim Hayal Ablam Teşekkür ederim Emel .... Bende çürümüş düşüncelerimin duygularımın vücudumdan atılmaya çalışıldığını düşünüyorum.Sanırım son bir haftadır sürekli suçluluk telkinini dinlememin etkisi olabilir.
Hayal Abla yine sana birşey söyleyeceğim belki rastlantı ama sen bana meditasyonu yolladın ya ben her gece onu dinlemeye başladım.İlk gönderdiğin gece sabaha kadar dinledim. İşe gittiğimde bu olay patlak verdi. Ve hala dinliyorum her akşam.Mevcut durum tüm hızıyla devam ediyor.
Şimdi ben başka bir pencereden bakmak istiyorum belkide olaya.....
Acaba diyorum bu şirkette bu davranışlar bu yoğunlukla olmamakla birlikte bu hafta had safhaya çıktıysa bana git deniliyorsa acaba o meditasyonun benim beynime verdiği mesajın yansımasımı? Yani Nazlıcan kızım tamamdır hadi kalk ve silkelen sen burda zamanını geçirdin.Piştin kozandan çık ve artık kelebek ol senin vaktin geldi ben işleri kolaylaştırıyorum kapılar sonuna kadar açık hadi yürü mesajımı acaba?
Diğer yandan ben burda ne kadar yıpratılıyorsam o kadar bileniyorum. Bütün gün kaskatıyım.Gevşeme yöntemlerinin hiçbiri işe yaramıyor. Müzik yayını benim bilgisayarımdaydı.Bütün gün tüm ofise telkin müzikleri dinletiyordum. Kolonlar ve müzik sistemide alındı benden.Dolayısıyla gündüz telkinde dineleyemiyorum.
Şimdi Cuma gününü bekliyorum. Daha doğrusu bir kelime bekliyorum. Sonrası zaten yok benim için ...... bu gün masama bilgisayarıma sandalyeme.. Mutfağa gidip çay makinesine su bidonuna bardaklara .. Ofisteki dolaplara dosyalara ... Arşive.... Ofisteki tüm çiçeklere onları sevdiğimi söyledim. Ofisteki insanlarada içimden sevgimi gönderdim. Müdürüme gönderemedim gelmedi içimden onuda affettim.