Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2007, 10:48 AM   #50 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: YAŞAMDAN BIKTIM!!!

Günaydın hayal hanım beni düşündüğünüzü biliyorum. Nasılını bilmiyorum ama biliyorum. Sanırım sorun kendini kabullenerek yola devam etmekte içsesim sürekli bunu söylüyor yoluna devam et şeklinde. Mutlu ol neşeli ol birazda kuşları böcekleri düşün....
En azından uzun zamandır hep aynı sesleri çıkarırdı. Yada benzer şeyleri düşünmek zaman zaman iç karartıcı geliyor. Rutin işleri yapmakta hala zorlanıyorum. O zaman biraz mola verip bu işleri acı çekmeden (yoğun isteksizlik) yaşamadan sevgi ile yapmaya çalışıyorum....
Kendi iç konuşmalarımı takip edip onları nasıl değiştirebileceğimi düşünerek onlarla oynuyorum bilinçaltımı ve konuştuğum dili onu nasıl etkilediğini öğrenmek için gayret sarfediyorum. Yaşam sevincini bende yakalamak istiyorum. Sabahları dinleşmiş olarak kalkmak güne neşe ile başlamak kim istemezki.... Kapbumbağa gibi sert bir kabuk oluşturmuşum yıllarca hala kaplumbağa gibi davranıyorum. Başımı çıkarıyorum dışarı en ufak bir korkuya kapıldığımda hemen içeri çekiliyorum.
Benden size ve hepimize saygılı sevgiler
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla