07-11-2007, 12:50 PM
|
#50 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 6 Kasım Shamanic Doğum Günü Partisi canlarım dün akşamdan beri yoktum... geldim gördüm güzel satırlarınızı .... nasıl mutlu oldum...
her birinizi ayrı ayrı kucaklıyorum güzel sözleriniz ve temennileriniz için... hepiniz de ayrı bir güzellik ayrı bir büyü var...
eylem cim güzel sözlerinin için teşekkür ederim.. hep beraber aynı duyguları yaşayalım inşallah...
dilekcik.. aramıza yeni katılmana rağmen sevgi çemberimize dahil olup mutluğumu paylaştığın için sonsuz teşekkür ederim canım..
hep beraber olmak dileğiyle...
yıldızlarım... aldığım en farklı hediyeler dizelerinizdi ... her biri öyle özel ve öyle güzel ki..
iyi ki içinden geldi kuzum.. unutulmaz anılarıma dizelerinle eklendin...
hülya cım sizlerle iyi ki varsınız.. hayatımın en kalabalık doğum gününü yaşattınız bana... kelimeler yetrsiz artık sizin güzelikleriniz karşısında..
nergis im sevgi enerjin mesajlarından ulaştı gönlüme.. mahrum etme bizleri güzel enerjinden daha fazla katılım bekliyorum senden güzel insan..
sezen cim hep beraber çok yaşayalım gülüm ama senden ayrı bir hediye bekliyorum... hediyemi almadan benim partim bitmezzzz.... kan tahlili sonuçların bu yılın en güzel hediyesi olacak benim için... ikiz isterim ama tekine de razıyım ona göre ver benim hediyemi... canımsın mutlu haberi tüm dünyaya karşı tescilleyim inşallah..
lalll cim inan sizlerin katılımının bende ki coşkusu bir başka oldu... hep beraber güzel seneler geçirelim.. mutlu haberleriniz mutluluğum olacak canım..
izumimmm geciksende önemli diil... aldım ya güzel öpüceklerimi yeter bana fıstık...
jaunty cim... çok şükür burada komşuyuz.... sizler gibi tatlı insanları insan her daim yanında istiyor... gelecek süprizleri de beraberinde getirirmiş...
benim umudum var burada ruhsal kardeşlerim oldunuz harfsel bağlarımız gönül köprülerimiz oldu... gün gelir komşuda oluruz doğum günümde istedim neden olmasın canım benim..
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum tüm hayatımdeğişti ailesi... iyi varsınız... iyi ki hayatımdasınız...
sevgiler...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |