Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2007, 01:44 PM   #13 (permalink)
25emel
Binbaşı

25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kortizonlu hayat :(

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ayşe
sen benim tanıdığım özgüvenli güzel kadın değilmisin ? ne oldu şimdi..senelerce cildimde çıkan çıbanlar yüzünden kortizon tedavisi gördüm..ne kilo aldım..nede başka bir şey oldu...bu birazda gönül rahatlığıyla ilgili..kafana takmayacaksın..sen zaten güzelsin. özel bir çaba harcaman gerekmiyor..arkadaşlar ben ayşeyle tanıştım...film artistlerini kıskandıracak fiziği var, ve bu fizik asla bozulmayacak diye düşünüyorum, rahat ol lütfen..
aysemm!! benim tatlı bacım nie harap ediyorsun kendini... nette buldugun durumların hepsi aynı anda bir kişide olucak die bir sey yok güzelliğinden bir sey kaybedecegini düşünmüyorum ben baksana hayal kullanmış hatun hala kürdan kadar ince hoş manken gibi hatunmuşun kortizon neyler ki sanaa yaf yapma böylee üstesinden gelemeyecegin hiiç bir sey yok senin bu hayatta... bu yasına kadar hiç bir sey yıldıramamış da kortizona mı yenileceksin yaf ''geçerr geçerr daha öncekiler gibii buda geçerrr neler neler geçmedi kii yine düşerr deli gönlüm....'' sezen ablanın dizeleri geldi aklıma
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla