Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2009, 08:03 PM   #83 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen

ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of

Alıntı:
azime_1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Secret benim de beğenerek okuduğum bir kitap, bir arkadaşımın tavsiyesiyle okudum. Ve arkadaşımın secreti okuduktan sonra çevresinde onu husursuz eden kişilerin birbir uzaklaşması ve istediği ortamın oluşması...görmesem inanmayacağım bi durumdu.Ve kitabın en sevdiğim yanı şükür kısmı. İnancımla paralel bir şekilde Yüce Allahım da nimete şükredilirse artıracağını nankörlük edilirse nimetin azalacağını ya da yok olacağını yüce kitabında zaten belirtiyor. Kitap bence bana nasıl dua etmem gerektiğini anlatıyor. İnandığım islam mantığını bana dışarıdan objektif bir ağızla anlatıyor.Ve bence gerçekten müthiş bir sır.
Ve bu sırrı paylaşmak için perşembe gecesi saat 00:00 da İnşallah sizinleyim.
azimecim ne güzel anlatmışsın öyle evet şükretmek çok büyük bir parçası sırrın.ben zihinde canlandırmayla çok şeye sahip oldum bu arada bunu da demeden edemicem.gerçi hepsi bir bütün.

sevgiler..
ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla