Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2009, 09:33 PM   #2 (permalink)
melodiss
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of

EVRENIN YASALARI

Evrende her sey enerjiden olusur. Canli,cansiz tum her sey atomlardan olusmaktadir. Atomlar ise kuantlardan olusur. Kuantlar kucuk enerji parcaciklaridir. Insanlarda enerjiden olusmustur ayni sekilde insanin dusunceleri ve duygulari da enerji alanlaridir. Bu kavramlar artik Kuantum Fiziginin calismalari ile cok daha netlesmis ve bilimsel nitelik kazanmistir. Bu gerceklikten hareketle evrensel yasalari inceledigimizde karsimiza su sonuclar cikacaktir ;

Evrensel cekim yasasi: Ayni frekansa sahip enerjiler birbirini cekerler seklinde tanimlanabilecek bir yasadir. Bir kisi hangi enerji ile sarj olmussa, o frekanstaki enerjileri kendisine cekecektir. Halk arasinda “ Para,parayi ceker” sozu buna guzel bir ornektir. Bir kisi eger olumlu ve guzel enerjilerle doluysa ve mutluysa yasamina cekecegi enerjilerde yine olumlu ve guzel enerjiler olacaktir. Yine halk arasinda “ Kotu seyler ust uste gelir” sozu de buna baska bir ornektir. Kotu bir deneyim yasayan kisi bu deneyimin etkilerini uzerinde tasidikca buna uygun baska enerjileri kendisine cekmeye devam edecektir.
Bu yasadan cikartilacak en temel sonuc sahip oldugunuz enerjinin mahiyeti, yasaminiza hangi enerjileri cekeceginizi size acikca gosterecektir. Eger olumsuz,karamsar,depresif ve umutsuz bir durumdaysaniz yasaminiza cekeceginiz olaylarin ne olacagini tahmin etmek icin kahin olmak gerekmez. Bu durumda ilk olarak yapilmasi gereken sey ” Ne istiyorum? “ sorusunu sorduktan sonra “ Su andaki durumum istedigim enerji ile uyumlu mu” sorusuna yanit vermek olacaktir.

Ben hayatima bolluk ve bereket enerjisini cekmek istiyorum
Su andaki durumum bu enerjiyle cok uyumlu diyebildiginiz anda yasaminiza bolluk ve bereket enerjisi coktan akmaya basladi demektir. Bu uyum nasil saglanacak konusu ilerleyen bolumlerde islenecektir.

Kaynaga donus yasasi: Bu yasayi da su sekilde ozetleyebiliriz. Her enerji kaynagina geri doner. Gunesten cikan isinlar bile yer yuzune carptiktan sonra gunese dogru yol almaya baslarlar. Bu yasanin bizim yasamimiza etkisi bizden cikan her enerjinin yine bize geri donecegi sonucudur. Eger bizden cikan enerjinin mahiyeti olumlu ise yasamimiza donecek olan yine bu olumlu enerjidir. Evrende her seyin enerjiden olustugunu daha once soylemistim. Bu enerjiden olusan dusuncenin,yine enerjiden olusan baska bir sey olarak bize geri gelmesi anlamini da tasir. Eger benden cikan dusunceler, inanclar yasamimin cok guzel oldugu ise bana gelecek olan enerjilerde yasamimdaki guzellikler olacaktir. Bu sekilde aslinda kendi dusuncelerimizle,duygularimizla ve inanclarimizla kendi yasamimizi kendimizin belirledigi sonucuna varabiliriz. Simdi bir an durun ve su anda ben evrene ne gonderiyorum yani neyi siparis ediyorum diye kendinize sorun…

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla