İstanbul seminerimiz oldukça güzel ve verimli geçmişti.İzmir seminerimiz'de yenilikler yaptık daha da verimli geçecek.Ayrıca İstanbul Semineri'nde ben subliminal telkinlerle ilgili bir ön konuşma yapmıştım o seminer daha çok eft ağırlıklıydı..İzmir de subliminal ile ilgili detayları içeren sunumum olacak.
Shamanic bolluk bereket cd si hazirlayacak ve sunum yapacak ben de normalde kişiye özel yaptığım oldukça faydalı bir konuyu hazırlayıp seminere katılanlara ücretsiz olarak vereceğim...
Bu seminerin tekrarı uzunca bir süre olmayabilir.En azından birimizden birimizin başka işi olabilir ve bu ekibin tamamı İzmire gelemeyebilir.Bu nedenle kaçırmamanızı tavsiye ediyorum...
Uygulamaları öğreneceğiniz kitaplarda yazılan hatta bu sitede yazılan bir çok şeyin dışında uygulamalar öğreneceğiniz bir seminer olacak.
Tabii ki İzmir'e yakışır enerjisi yüksek bir grup olacağını düşünüyorum.Bizler de sizlerden çok şey öğreneceğiz...
Bu seminerde bir diğer kolaylıkta kredi kartı ile kapora yatırma olacak.İstanbul seminerde banka hesabi olmayan yada bankaya gidemeyen üyelerimiz seminere katılım konusunda sıkıntı yaşamışlardı...
Bu seminer için gitti gidiyor sitesi üzerinden %100 güvenli bir şekilde kapora ücreti yatırarak katılımınızı kesinleştirebileceksiniz...
Bu işlemi lütfen son haftaya bırakmayalım.İstanbul seminerinde katılım yüksekti ancak bir çok kişi son hafta kayıdını kesinleştirdi...
Önceden kayıtlar kesinleşirse bizler de seminere kaç kişi katılacak vs düşünmeden sadece seminer içeriğine iyi bir seminer olmasına yoğunlaşırız.
Mümkünse en az bir on gün önceden kayıtlarınızı kesinleştirmenizi rica ediyorum...
Eft ,nlp ,deep peat,subliminal teknikler,bolluk bereket , iki nokta gibi bir çok bilinçaltı tekniği ile beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak bir seminer olacağını düşünüyorum... |