Tekrar merhaba. Yoğun ders temposundan ve sosyal aktivitelerden dolayı uzun zamandır yazamıyorum. Hayatım olduğu gibi akıp gidiyor. Dersler falan filan. Genelde güzel geçiyor. Tabi kötü olduğu zamanlarda oluyor. Ama onlar azınlıkta. Kendimi baya gelişmiş olarak görüyorum. Uzun zamandır kötü hareketler yapmadım. Kız meselesini biraz daha hafifletebiliyorum. Kendimi kontrol edebiliyorum zaman zaman. İlerisi için hedeflerim var.
Sorun tam olarak burada başlıyor. Yaptıklarımdan tatmin olmuyorum. Hiçbir zaman yeteri kadar çalışmadığımı yeteri kadar iyi yapmadığımı düşünüyorum. Kendime pek değer vermiyorum. Yaptıklarıma da tabi. Birisi teşekkür ettiğinde ne olacak birşey yapmadım ki diyorum. Neden korkuyorum? Tam olarak bilmiyorum.
Bazen hayat çok yapay geliyor. Sevmek istiyorum. Zaman var diyorlar. Sevmek zor değil Sevilmek zor olan. Kendimi kitaplardaki kahramanlara benzetiyorum. Allahtan orada ezmiyorum.
Gülebiliyorum. Hayatımın en güzel tarafı bu. Farklı bir espiri anlayışım var. Diğer insanların güldükleri kahkahalarla güldürmüyor beni. Sırıtıyorum. Dişlerim gözüküyor.
Gökyüzünde bir buluta tutulmak ne kadar gerçekci bilmiyorum. O nerede?
__________________ Başkalarından duymak istediğin şeye,
Kendin yürekten inandığında,
Yaptığının değerli
Kendinin önemli
Olduğunun farkına vardığında
Başkalarıda sana bunu söylemeye başlayacak.. |