Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
|
sayenizde,rapidshare ses kaydı yüklemeyi öğrendim..dileyin gari benden ses kayıtlarını..ne isterseniz yapceeeeeem [/quote]
arkadaşlar beğendiğinize sevindim..ve inşallah işinizede yarar...aslına bakarsanız bu güne kadar böyle bir meditasyon yazmamıştım..büyük sorumluluk ve uzmanlık isteyen bir çünkü..telkinler ve meditasyonlar..sorumluluk isteyen bir iş...bu yüzden son cümlemi ciddiye almayacağınızı umuyorum....
sevgili üç gümlek sen imgeleme çalışmalarında yapmak istediğin ne varsa, bunları uzmanlar tarafından yazılan kitaplarda en sağlıklı şekliyle bulacağını düşünüyorum..ben yıllardır kendi telkinlerimi yazıyorum..ama bu güne kadar kimseye telkin yazmadım..bu telkinleride okuduğum kitaplardan, yaptığım alıntılarla oluşturdum..zaten dün gece önce atakana gönderip onayını almak istedim ama bir türlü olmadı ve rapidshare kendim yüklemek zorunda kaldım..bu telkinler atakanın onayından geçmezse lütfen dinlemeyin..sizlere zarar vermek en son düşüneceğim bir şey bile değil..hepinize saygılı sevgiler.