Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2007, 10:14 PM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: İçimde ki boşluğu doldurabilecek bişey var mı bildiğin?

elbette artemiscim ... bi yalnız bırakın rahat kalayım diyeceksin de biz yine yanından ayrılmıcaz senin.. öyle güzel günlerin olacak

bu hissetiklerini zaman zaman ben ve bu forum sayfalarına duygularını dökmüş bir çok arkadaşım yaşadı..

siyah.. zeynep.. hayal abla.. emel.. pamirmühür aklıma gelenlerden bazıları..

telkinleri mutlaka dinle.. çözülmeler yaşayacaksın ama dayan arkasından güzel bir ferahlama bulacaksın...

forum sayfalarımızı dolaşırken de bu konuyla ilgili bir çok arkadaşımızın yazılarına rastlayacaksın...

mesela hayatımdeğişti kafesi bölümünün altında pisikonun açtığı yaşamdan bıktım bölümü var...

her şeye rağmen bizler sadece destekçin.. yol arkadaşın yeri gelince ışık yolunu gör diye güneşinden çekilen dostların olabiliriz...
değişim senin içinde başlayıp tüm yaşamına akacak.. geçmişinin geleceğini yönlendirmesine izin vermemek senin elinde..
şimdiye odaklan ve anını yaşayarak geleceğine bak..
sevdiğim bir benzetme vardır.. geleceği yaşamak için geçmişe bakmak araba kullanırken dikiz aynasına bakarak ileriye gitmeye çalışmak gibidir..

neyse şimdiden seni çok fazla yormayayım dediğim gibi rehber bmlümümüzü inceleyerek telkin programını oluştur...
sayfalarımızda her türlü kişisel gelişimle ilgili bilgiler mevcut nerdeyse...

takılldığında. sıkıldığında.. paylaşmak istediğinde bizler burada tam yanındayız

sevgilerle