Dünya için el ele Sevgili arkadaşlar,
Bu gece muazzam bir kalabalık ile birlikte evrene açılacağız. Ne kadar sevinçli olduğumu ifade etmem ya da kelimelere dökmem inanın imkansız.
Bir konuya daha değinmek istiyorum. Dün bir arkadaşımız başka bir konu başlığı altında son zamanlarla yaşananlar ile ilgili bir dilekte bulunmamızı önermiş (Gazze olayları). Çok yoğun olduğum için bir cevap yazma fırsatı bulamamıştım. Arkadaşımızın adını hatırlamıyorum, fakat önerisinin uygulanması gerektiğini düşünüyorum. O arkadaşımız her kimse ona teşekkür etmek istiyorum.
Bununla ilgili şöyle bir önerim var. Kendi isteğimizi imgeledikten sonra, imgelemeye devam edelim. Bu aşamadan itibaren nasıl bir çalışma yapacağımızı burada yazacağım.
Gözlerin kapalı, derin ve ağır tempolu nefes al. Bedenini bağdaş kurmuş otururken gözünün önüne getir. Her nefes alışınla birlikte bedeninin yükseldiğini ve atmosferin dışına ulaştığını düşün . Sağında ve solunda birlikte bu çalışmayı yapan arkadaşlarınında seninle birlikte oturduğunu imgele, hep birlikte dünyanın etrafını sardığımızı düşün. Şimdi sağında ve solunda oturanlarla el ele tutuş. Herbirimizin el ele olduğunu imgele.
Bu aşamadan sonra sevgi veşefkatın rengi olan pembe ışığın hepimizin yüreğinden aynı anda dünyaya aktığını ve dünyayı sarmaladığını imgele. Pembe ışık tüm dünyayı içine aksın. aklından sadece sevgi ve şefkat düşünceleri geçsin. yaklaşık 5 dk. bu durumda kalalım.
Ardından hep bir ağızdan birbirimize teşekkür ettiğimizi imgeleyelim. Bedenimiz dünyaya inse bile ruhsal benliğimizin orada kalıp bu çalışmaya devam deceğini kendimize içimizden söyleyip, usulca gözlerimizi açalım.
Artık, isteğimizi yazıya dökebilir ve huzur içinde uyuyabiliriz.
Barış dileklerinde bulunmayın lütfen. Savaş kavramının olmadığı yerde Barış kavramı da olmaz. Sadece sevgi gönderin, sadece sevgi.
Sevgiyle kalın, Bu gece buluşmak üzere
Yurdahal |