Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 02:11 AM   #3 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: İçimde ki boşluğu doldurabilecek bişey var mı bildiğin?

benim bildiğim bir şey var..
eğer vakit bulursan, bir kağıt al eline yukarıdan aşağıya tam ortadan bir çizgi çek..önce kendinde beğenmediğin özelliklerini yaz, sonrada beğendiğin özelliklerini...beğenmediğin özelliklerinin başına NE KADAR ZEKİ OLDUĞUMU GÖREMEYİŞİMİ BEĞENMİYORUM yaz..beğendiklerinin başınada BEN KENDİMİ YETERSİZ KABUL ETTİĞİM HER KONUDA DEĞİŞMEYİ İSTEYECEK KADAR CESURUM yaz..daha uzun yazardım ama eğlenceyi sana bıraktım..yazından çıkardığım sonuçlardan beğendiğin özelliklerin beğenmediklerinden çok olacaktır, bir dene istersen.. bunu yaparsan..sen kendine ait olduğun için çok mutlu olacaksın..içindeki boşluğu dolduracak bir çok nedenin olacaktır..bu bir oyun, kendini keşfetme oyunu..bu oyunda, kendi değerimizi fark ederiz..eksik yönlerimizi geliştirmek için kendimize fırsatlar yaratırız...içimiz huzur dolar..bu huzur bizden dışarıya yansıyarak..herkesi sarar ve kucaklar...etrafımızı gerçek dostlar sarar, luzumsuz insanlar kendiliklerinden uzaklaşır..hiç kimse ben sana aitim diye sırtımıza binmez..bizde kimsenin bizi sırtına almasını beklemeyiz..çevremizdeki herkes ve biz..özgür iradeyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarız..ben bunu yapacağına güvendim..ben sana güveniyorumda sen kendine neden güvenmeyesin..ben seni yeni tanıdım, ama senin kendinle olan dostluğun çok eski..bizlere ihtiyaç hissettiğinde biz senin için daima burada olacağız..seni kolay bulabilmemiz için kendine bir günlük aç..bu hem bizim seni daha kolay bulmamızı sağlar dahada önemlisi sen kendini daha kolay takip edersin..düşünceler uçar ama yazılanlar kalır..saygılı sevgiler..