Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 10:32 AM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: KPSS sınavı hakkında

crywolf estağfurullah öncelikle niye silelim..
biz devlet dairesi değiliz ki...

büyük bir aileyiz bütünlüğümüze zarar vermeyecek ..
kutuplaşmalara yol açmayacak her türlü fikir sayfalarımızda yer alcaktır...
bir çok faydalı olduğunu bildiğimiz siteyi yada haber kaynaklarımızı adres olrak daha fazlasına ulaşsın arkadaşlarımız diye yayınlıyoruz...

güzel emekler saygıyıda reklamıda hak eder..
ben bu adresimizden bir çok yerde bahsederken reklam olsun diye değil ihtiyacı olanlar kolay ulaşsın amacındayım..

sende ağlancak halimize gülümsetmeye çalıştığın bu paylaşımınla kpss ye girecek arkadaşlara dayanışma kulubünün adresini de verbilir...
burada da katılım olursa onlara bildikleri aktarmaya devam et derim ben...
bir çok dost bu konuda araştırmalar yapıyordur eminim bizim sayfalarımızdan da gerekli bilgilere ulaşmış olurlar..

sevgiler ...