nihayet bir rüya da ben gördüm...
rüyamda,tanımadığım bir kaç bayanın evine yemeğe davetliymişim..(fakat ev sahipleri oruçlular)sofralar hazırlanıyor..bayanlar dan bir kaçı geldiğime pekte memnun değillermiş gibi surat yapıyolar..ama bir tanesi fark etmeyeyim diye ortalıkta dolanıp duruyor..dilimlenmiş ekmeklerin üzerine yumurtalı,peynirli karışımdan sürüp fırında pişirdik birlikte..karyolanın altında tarhanalar,unlar,buğdaylar torba torba yığılıydı....
ikinci rüyamsa;yine kalabalık bir topluluk vardı,ben içeri giriyordum herkez gülümsüyor ve bakın buda reiki almış,diye kulaktan kulağa fısıldaşıyorlardı..bende garip garip bakıyordum,bunlar nerden anladılar diye düşünüyordum..elimde tuttuğum not aldığım defterimi bir ara tepeden aşağıya düşürdüm(gerçekten böyle bir defterim var)inip almalıyım dedim..o ara bir evli bir çift kıskançlık yüzünden tartışıyorlardı,eşimle bende seyrediyorduk,birbirimize bakındık,kıskançlık kavgasıda ne kötü bir kavga der gibi..ancak bir de baktık,kadın haklı adamın gerçekten bir bayan arkadaşı var.bunu görünce eşime bayanlar hep haklı der gibi kızarak baktım...
arkidaşlar ben pek rüya görmem ama bunları gördüm..yorumlarsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler...