Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA keops benim asıl sinirimi bozan bilinçaltıyla ilgili bi kaitap alıp okumaya başlamıştım 4 ocak 2007 de o akşam yatağa yattığımda abuk subuk şeyler düşünmeye başladım o dur budur bu konuyla ilgili araştırmalar yapıyorum biraz korku biraz merakla..biz 11 kardeşiz şimdi ablamlara bakıyorum kardeşime bakıyorum bu tarz şeylerle alakaları yok düşndükleri sıradan şeyler bende onlar gibi sıradan şeyler düşünmek istiyorum...ama yok yaklaşık bir yıl olacak benim düşündüğüm acaba şu şekil düşünürsem bilinçaltım nasıl tepki verir yok öyle düşüneyim yok böyle aman olumsuz düşünmeyeyim bilinçaltım olumsuzu kabul eder ve düşündğüm başıma gelir falan filaaan diyerekten düşünmekten kendi kendmden nefret eder hale geldim..sanki bu tarz düşünmek zorundaymışım gibi bişey işte sanki mantıklı olan bu şekil bi düşünce tarzıymış gibi..oh yaa okuyanların başını şişirdim ama bu yazıyı yazmak iyi geldiii banaaaaaaa..
bu arada bu bilinçaltı konularıyla ilgilenen biçok insan var onlar benim gibi endişelenerek bakmıyolardır olaya ama bende durum bu işte.. |